Δαίμων Αναχωρητής Μάγισσα

   Καλώς όρισες στον κόσμο του τριπτύχου Μάγισσα- Αναχωρητής- Δαίμονας.

 

 Σκότος σκεπάζει τον κόσμο αυτό και η αναζήτηση νοήματος οδηγεί το ίδιο εύκολα σε φως όσο στην απώλεια. Το καλό και το κακό είναι έννοιες υποκειμενικές και μια πράξη δεν χαρακτηρίζεται από ένα απόλυτο σύστημα αξιών. Η αλήθεια προσδιορίζεται από τα ίδια τα υποκείμενα που την αναζητούν. Το σκοτάδι είναι αυτό που μέσα του το φως επαναστατεί, όπως η ζωή μέσα στην ανυπαρξία. Η ζωή αντλεί το νόημά της απ'την ανυπαρξία. Το τρίπτυχο είναι ο Άνθρωπος. Σώμα- Ψυχή- Πνεύμα. Μία ύπαρξη με τρεις εκφράσεις. Τέχνη- Φιλοσοφία- Επιστήμη. Ήρωας όποιος αφιερωθεί σε μια απ'τις πτυχές. Ον της απωλείας όποιος εκμηδενίσει και τις τρεις. Συναίσθημα- Βούληση- Διάνοια.


    Μέσα σε αυτό τον κόσμο, αναζητώντας, θα βρεις το κλειδωμένο πηγάδι αυτού που το όνομά του αρχίζει από Σ. Θα είναι κρυμμένο καθώς ο ίδιος θέλει να σε προστατέψει από τη γνώση της ύπαρξής του. Σε αντίθεση με το ανοιχτό πηγάδι της Απώλειας που σε περιμένει εκεί που συναντιούνται οι τρεις δρόμοι (Υ)

    Αν περιπλανιέσαι για ώρα μέσα σε αυτό τον κόσμο είναι αναπόφευκτο να βρεις το μονοπάτι που σε οδηγεί μέσα στο δάσος. Όλοι οι δρόμοι θα σε οδηγήσουν κάποια στιγμή εκεί. Το μονοπάτι αυτό είναι επικίνδυνο, θα αποπροσανατολιστείς αρκετές φορές. Μπορεί να συναντήσεις απόκοσμα όντα με μυστικούς σκοπούς. Άλλα θα σε καταδιώξουν και θα επιχειρήσουν να σε σκοτώσουν, κάποια θα σε καθοδηγήσουν, μερικά θα σε οδηγήσουν στην τρέλα. Βαθιά μέσα στο δάσος θα βρεις το σταυροδρόμι της Εκάτης. Η επιλογή του δρόμου που θα ακολουθήσεις θα ορίσει την πραγματικότητά σου. Αριστερά θα βρεις τη Χαράδρα της Καταδίκης. Δεξιά το Λαβύρινθο των Ανθρώπων. Και ευθεία το Ξέφωτο του Δάσους. 


Πολλές από τις ιστορίες διαδραματίζοννται μέσα σε αυτό τον κόσμο. Άλλες έχουν τη μορφή τραγουδιών, άλλες διηγημάτων και μερικές είναι ορχηστρικά κομμάτια. Κοιτώντας γύρω σου δίνοντας περισσότερη προσοχή θα το δεις κι εσύ.

© 2021 Nikos Achilleus. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!